NL EN

Dagvoorzitter Diana Matroos Diana Matroos

 

Diana Matroos is de dagvoorziiter op 17 mei aanstaande.

Zij presenteerde bij BNR hét zakenprogramma van de Nederlandse ether, BNR Zakendoen met. Daarnaast stond zij tot 2016 voor de camera's van RTL Z op RTL 7, dé zakenzender van Nederland en RTL Nieuws.

New eMMergy is het energie evenement van het Noorden, waar kennis en innovatie centraal staan!

17 mei 2017

HET DERDE NEW EMMERGY CONGRES

 

Download hier de digitale congresuitnodiging

 

 

Innoveren of.....?

De komende decennia zullen de olie en gas velden op de Noordzee leegraken en wordt de infrastructuur overbodig. Of niet? Is er nog een functie voor de platforms, pijpleidingen en lege velden? EBN heeft eind 2016 een Masterplan Decommissioning and Re-use  gepresenteerd. Is het mogelijk de infrastructuur ‘opnieuw’ te gebruiken?
Moeten de on- en offshore operators en serviceproviders inzetten op de transitie naar nieuwe koolstofarme energiebronnen? Zoals geothermie? Of is waterstof de nieuwe energiebron waarbij gebruik gemaakt kan worden van de huidige onshore infrastructuur? En vraagt dit dan ook om nieuwe regelgeving en normeringsafspraken? Of kan de olie- en gassector haar decennialange kennis en ervaring inzetten om tot normeringsafspraken te komen?

Internationaal gebeurt er ook van alles. Een nieuwe president in de VS met nieuw energiebeleid: hoe beïnvloedt dit internationale afspraken in de olie- en gaswereld?

 

Congresprogramma 17 mei 2017

Download hier de digitale congresuitnodiging

 

Direct inschrijven?  Vul hier uw aanmelding digitaal in

 

 


Blijf op de hoogte
en volg ons ook via
Meld u aan
voor onze
nieuwsbrief