NL EN

Innoveren of ...?

 

OP 17 mei 2017 is het derde New eMMergy congres in Hampshire Hotel Emmen.

De wereld voor olie- en gas (toeleverings)bedrijven verandert in hoog tempo.

Ja, de oliemarkten trekken weer iets aan, mede onder invloed van de OPEC-afspraken. Maar tegelijkertijd produceren Amerikaanse bedrijven veel meer olie, nadat Opec en Rusland besloten minder op te pompen. Dat zet de olieprijs gelijk weer onder druk. Hoe verhoudt zich dit op de wereldmarkt?

Tegelijkertijd is de roep om te investeren in duurzame energie groter dan ooit. De wereldeconomie heeft behoefte aan nieuwe energiebronnen ter vervanging van fossiele brandstoffen.  Het leidt tot ingrijpende verschuivingen in de energiesector. Niet voor niets investeren ook de grote olie- en gasbedrijven in zonnepanelen en windmolens. Hoe kan de bestaande infrastructuur gebruikt worden bij de winning en exploitatie van nieuwe energiebronnen? Wat is het potentieel van Geothermie of is waterstof de energiebron van de toekomst?

En bieden deze ontwikkelingen kansen voor de bedrijven die werken in de olie- en gasbranche? Denkt u na over innoveren? Tijdens het congres van New eMMergy krijgt u alle ins en outs van topsprekers die zich dagelijks bezighouden met deze vraagstukken.